May 15, 2015, 7:55 AM

Капка 

  Poetry » Love
527 0 10

 

 

КАПКА

 

Един живот сред пътища се ражда.
Сред срещи... просто мимолетни.
Остават само спомените вечни.
Остава раната от любовта.

 

Остава снимка. Черно-бяла.
Остава само вехтият чадър,
със който във дъжда единствен
си пазил нейния подслон.

 

Оставяш себе си във малка капка,
дълбоко в нейните очи,
с надежда да погалиш нежно
отново милото лице.

© Емил Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??