Sep 24, 2014, 11:43 PM

Кардиограма 

  Poetry » Love
1025 0 0

Любов сърцето ми е стиснала.

В кардиограма се изви.

От миналото - екстрасистули

и нямо шепна: "Замълчи!"

 

Мълчи за нашата раздяла

и за грехът ми замълчи...

Мълчи за туй, как беше цяла

за нежни устни и очи...

 

Живот си ти!

Ти си Съдбата!

В две теменужени очи...

Във линиите на ръката...

 

Тя паметта ми е бесило...

В душата белезите пазя...

Когато вече нямам сили,

обичам те и свято пазя.

 

Къде ли мога да се дяна?!

Любов отвътре ме гори.

На кардиограмата остана:

"Обичам те!" и "Само ти!!!"

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??