Apr 27, 2023, 11:21 PM

Кардиограма 

  Poetry
451 0 2



Един човек, от ситен век,

навлязъл бурно във тайга…

Над снежен пек и смешен лек,

над широтата на деня…

Седял така и пиел шейк,

и хапвал – вкусничка трева.

Когато някой му запял,

от песента на есента…

След тая песен и куплет,

със кръвна група “А”!!!

За капилярите на Хък,

Том Сойер – нямаше вина.

© Аспарух Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??