Седем гълъба
кацнаха в шепата Божия
Понеделникът първи
отваря вратата на храма.
***
Обективът –
око на художник,
стиснато в ръцете на фотографа.
***
Ако реката
достигне
началото на извора си,
ще се задави.
© Панайот Панайотов All rights reserved.
храмът стои отворен...
Имам две ръце,
обективът ще почервенее
ако вижда всичко...
Брегът е камила,
спасява от удавяне...