Sep 13, 2016, 8:48 PM

Кармен 

  Poetry » Other
431 1 0

Пламъкът в сърцето очаква любовта.

Алените устни запяват песента.

"Oiseau rebelle"- цялата Севиля слуша твоя глас.

 

Мотивът на съдбата отново зазвучава.

Кармен, най- свободната от всички!

Обречена е тази красота.

 

Кармен, картите го прогадаха.

Не ще отстъпи никога сърцето.

Свободна се роди, свободна и умря!

© Мария Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??