Aug 20, 2008, 12:58 PM

Катарзис 

  Poetry » Other
612 0 8

Ще успее ли

Ева...

змията да надхитри...

Във въздуха

витаят неизречени думи -

мигат, светят, пламтят, трещят,

поглъщат въздуха,

под погледа на Ева...

забравен порив

като дракон се надига,

подушил палитра желания,

разсипва ги

пласт подир пласт,

до голота греховна...

с неземна прозрачност са телата,

обезумели от нега и страст...

звън на тънка струна,

царствен миг на залеза,

сладостен катарзис -

ликува душата...

 

Изплюй отхапаната ябълка,

Ева,

по-сладко е това...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??