Когато те видях,
дъхът ми спря.
Сърцето ми пропусна
два-три такта.
Че срещнах те -
проклех деня,
особено като ми...
връчи акта.
Изхвърлих свойте
черни очила -
и без това денят ми
черен стана.
Не ще натискам
веч до край газта,
не ще забравям
фаровете и колана.
© Галина Белинска All rights reserved.
Благодаря на всички, които отделиха време да прочетат това стихче!