Nov 2, 2013, 12:28 PM

Като есенно листо 

  Poetry
1027 0 1

Като есенно листо съм

                         падаща, лутаща..

Откъсната съм от вятъра

                         и този път не ми прости – пак ни раздели...

 

Като есенно листо съм

                         пременена и зряла

Да, по-хубава, но малко по-тъжна

                         падам и се сбогувам с моята любов..

 

Като есенно листо съм,

                        след раздялата танцувам с вятъра

най-дългия танц на живота ми,

                        безпредвидим край ме очаква...

 

Като есенно листо съм

                        сред купчина други - едвам забележима...

Но оцветявам деня ви безцветен

                        за себе си не мога, но за вас живея...!!

© Бинназ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??