Oct 18, 2006, 10:13 AM

Като лястовица бяла... 

  Poetry
522 0 7



Като лястовица бяла се завихрям,
бягам щуро в листопада,
не изглежда да съм дивна,
просто... малко подивяла.

Тичат мислите ми морни,
вихри плазмени и мокри.
Стичат се и меко топлят,
хорските стрели отровни.

Като лястовица бяла се завихрям
и политам във простора,
не гони ме ветре веке,
остави ме на Сокола...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??