Aug 24, 2012, 2:35 PM  

Като магия 

  Poetry » Love
897 0 14

КАТО МАГИЯ

„Ще допълзя на лакти и колене,

за да ти кажа, че на този свят

обичам само, само теб!”

                    Михаил Белчев

 

 

Дойдох при теб на лакти и колене

и славеева песен ти донесох. Чуй.

Не исках невъзможното за мене,

а исках любовта ти – само туй!

 

И ти я даде. Бе като магия,

когато развълнуван я приех –

смес между нирвана и стихия,

и огън, който в шепите си взех.

 

Свят – единствено възможен!

Вярвах силно, че е постижим,

че в него смисъл е заложен –

за двама ни, ако ведно вървим.

 

И днес завинаги сме цялост –

една душа, намерила покой

в една жадувана безкрайност,

а там присъства неизменноТой.

 

Ако съм толкова лиричен,

причината единствено си ти.

До болка вечност ще обичам,

защото твоят огън в мен гори.

 

Затуй перото ми все теб възпява:

бях сам – любов ми подари!

И ако то да пише продължава,

виновница си ти и само ти!

24. 08. 2012 г.

Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??