May 20, 2017, 11:16 PM

Като миг 

  Poetry » Love, Free verse
293 1 6

Младост!

Красота и дързост.

Вечно жива! Понякога кратка като миг.

Цветя !... Луна... И слънце!...

Росна ливада!

Свежо утро.

Любов!

Спряла в сърцето.

Омагьосва!... Извива те и те долюбва.

Захвърлена роза!

Изпепелени чувства..

Мълчание! Тишина! Или...

Свенлива и недоизказана.

И всичко е сладостен живот.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??