Jan 8, 2017, 10:20 AM

Като песен по стих 

  Poetry » Love
457 5 10

Боголюбна и нежна,

аз в душата те скрих,

като страст неизбежна,

като шепот на стих.

 

Като светла милувка,

като таен залог...

Като топла целувка

и без чут аналог.

 

И със тебе в душата

аз съм все причудлив,

как редят се нещата

във живота щастлив.

 

А с любов и надежда

по различни места,

нас по път ни отвежда

на сърце песента.

 

Благолюбна и нежна,

аз сега те открих

за съдба неизбежна

и за песен по стих.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??