Feb 19, 2022, 6:35 PM  

Като пламък на вятъра 

  Poetry » Other
652 2 8

Като вятър луд хуквам на някъде,

не се плаша от нови неща.

Спирам дъх да поема понякога,

след това все по-бързо летя.

 

Много зими през мене преминаха,

много пролети късах цветя,

много есени сбирах поминъка

и безгрижни лета преживях.

 

Още пърхат с крила пеперудите,

щом с любов ме прегръщат ръце

и под такт на магична прелюдия

се превръщам на лебед в перце.

 

Как да спра, щом вълнуват сърцето ми

радостта и тъгата ведно.

Аз съм пламък от вятър понесена

и горя. Ще горя до живот!

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??