Като в далечен и прекрасен сън
Като в далечен и прекрасен сън
Дочувам твоята душа да пее –
С прекрасния ти глас в компанията
На твоята китара.
Извира от сърцето ти мелодия една,
Написана със нотите на Любовта.
Вълшебства тя рисува с думи,
Изпълва въздуха със странен аромат –
На рози, свещ и парещи целувки.
И ражда мъничка сълза –
От радост, щастие и мъничко тъга –
Защо това се случва едва сега.
Далечен и прекрасен сън?
О, не, за мен е вече той реалност!
© Румяна All rights reserved.