Apr 8, 2008, 7:23 AM

Като вълнà 

  Poetry » Love
792 0 15

Сега съм с теб – една вълнà в море.

И знам,  все някога ще се разбия.

Но и тогава ще ми е добре  –

на малки капчици да ме изпиеш.

 

Вълнàта има своя край – прибоя:

естествен и логичен, и жадуван.

 

Една минута само да съм твоя,

светът ще разбере, че съществувам.

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??