May 19, 2008, 11:16 AM

Като зрънцето пшеница 

  Poetry » Love
1358 0 43

Обичта е като зрънцето пшеница -
огрееш ли го с много светлина,
ще си изправи нежната главица
и ще пробие твърдата земя.


Напоено ли е с дъжд от ласки,
дариш ли го със нежност и любов,
ще пожънеш чувства - не опасни,
а искреност и Божи благослов.


Реколта обща двама ще берете
във бъдешето светло занапред.
И няма да са тежко бреме
проблемите, с които е човек зает.


Красиви чувства щом отглеждаш
и дадеш сърцето на любимия човек,
животът ще е светлоока песен,
изпята във синхрон и във дует.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??