Mar 10, 2013, 7:01 PM

Казах ли ти днес: Обичам те!!! 

  Poetry » Love
1615 0 2

Казах ли ти днес:
Обичам те!!!
Ако не съм, тогава значи, 
че не съм живял.

Минутите в живота ми
за тебе днес текат,
а бъдещето се усмихва
и сърцата от любов горят.

Обичам те...  сега го казвам,
за теб мечтая всеки ден,
дори когато лягам,
макар че си далеч от мен.

До теб ще бъда скоро,
не се съмнявам във това,
защото знам че имам
от тебе любовта.

Казах ли ти днес:
Обичам те!!!
Ако не съм, тогава значи,
че не съм живял.

08.12.2012 г.
Павел Димитров

© Павел Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??