Jan 10, 2019, 2:29 PM

Казано накратко - 22 

  Poetry » East forms
819 2 3

* * *

танцьорки събличат

парцаливи рокли

сняг по сцената

* * *

© Юлия Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??