Apr 25, 2013, 5:24 PM

Казвам го накратко 

  Poetry » Love
458 0 1

За мене

ти си святата икона

и моята

любов към тебе литва.

 

За да те

имам, както е в канона,

превръщам се

и аз в една молитва!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??