Jul 11, 2010, 10:11 PM

Кипва... 

  Poetry » East forms
791 0 21

Стебло-надежда.

Тежка дума-секира.

Отсечен копнеж.

          ...

Неочакван стих.

Прелъстена музата.

Скъсани рими.

        ...

Повдига мигът

капака на минало.

Кипва бъдеще...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??