Apr 22, 2010, 8:30 AM

Киселец 

  Poetry » Humour
431 0 3

 

Жена ми дъвче киселец –

нещо заради венците.

 

И лицето ѝ кисело,

и усмивката кисела,

и денят ѝ е кисел,

и светът ѝ е кисел!

 

И така ѝ е злобно!

 

А на мене

дваж повече

от това ми е кисело!

 

Ей сега ще изляза

и ще грабна мотичката -

да изкореня всичкия киселец

наоколо!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??