Aug 3, 2021, 7:18 AM

Китен — ропалистично 

  Poetry
163 0 1

отново 

Китен предвещава

красоти и приковава 

 

отново

Китен приласкава

прелестѝ и запленява

 

отново 

Китен завладяващо

тупти и озвездява

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любимото море! Страхотно е!
Random works
: ??:??