Oct 10, 2010, 6:01 PM

Клавиши 

  Poetry
698 0 16



толкова изящни са

бели

а над тях

ритмично черни

притихнали

очакващи ласката ти

за да затрептят

 

галиш ги

и ето

изпълват стаята

с блус

или валс

или просто

мелодия тиха

от която в камината

искрите танцуват

 

нота пропусна

ритъмът...

 

извинявай

не се стърпях -

зад ухото те

целунах

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??