Sep 20, 2009, 9:47 PM

Клечка кибрит 

  Poetry » Other
750 0 7

Назад! Престанах аз да ти се връзвам!
Навън е август, ала мен ме втриса!
Не, вярвай ми, не се изплъзвам!
Студено е, кръвта ми пак замръзна!

За тебе място няма в моя делник.
Кръгом и бягай, откъде се появи?
От пустото в душата ми - отшелник!
И като дъжд-пустиня мене промени...

Сега по-истинска съм, ала по-нежива.
Улегнала ще каже някой, аз - безволева.
Кибритена клечка над листче хартия,
отдала живота си в грам топлина.

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??