Dec 4, 2014, 6:13 PM

Клише 

  Poetry » Love
334 0 0

Да се запознаеш с нея
Да й пишеш 
Да й се обадиш
Да я видиш 
Да я черпиш
Да й говориш
Да я слушаш
Да я погледнеш
Да я целунеш
Да я прегърнеш
Да я държиш за ръката
Да й усетиш топлината
Да се почувстваш добре с нея
Каквото и да направиш 
Щом не е с подходящата жена
Всичко това, рано или късно
Се превръща в едно клише.

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??