Jan 9, 2009, 10:34 PM

Клуб "Разбитите сърца" 

  Poetry
599 0 4

Замаскирах всяка сянка на любов
и присмивах се на тези, дето могат да обичат!
За обич истинска не бил си ти готов,
то тогава и сърцето ми ще я отрича!

Намразих всеки блясък във очите
и влязох в клуб "Разбитите сърца"!
С ръката махнах и свалих звездите!
И ето я Луната, ридае сам сама!

Деня без Слънцето оставих!
Открадн
а
х го! За мене само нека грее!
Но с тази негова усмивка глуповата,
сякаш то на мен сега се смее...

Какво ли не направих да си идеш?!
Криех се и бягах, и дори те гоних!
И накрая осъзнах, и то прекрасно,
че за теб поредната сълза за днес отроних...


© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Уникално!ПОКЛОН!!!
  • Много ми хареса! Поздрави!
  • Какво ли не направих да си идеш?!
    Криех се и бягах, и дори те гоних!

    Абе, наритай го със шутове, бе........Хахахахахахахах......!!! Шегувам сеМного ми хареса!!!Поздрави
  • Поздрави ! Силни чуства !
Random works
: ??:??