Aug 10, 2016, 7:48 AM

Ключовете на усмивката ти... 

  Poetry » Love
921 1 2



Ключовете на усмивката ти
изпълват всеки миг
и отварят
всяко кътче в душата ми,
всяка порта, прозорец,
събарят всички стени
от предразсъдъци
и изграждат нови
с любов...
И откакто го почувствах
за първи път осъзнавам,
че не знам...
какво да правя...?
Освен че бих дал всичко -
за всяка твоя усмивка...
 

 

© Теодор Тедсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??