Nov 6, 2007, 12:54 AM

Ключови думи 

  Poetry » Phylosophy
1211 0 46
Има романтика в нашето време -
бродещи рицари има и днес.
Ставаме мъдри от свойте проблеми.
Ключови думи: достойнство и чест.

Има лиризъм и в нашта епоха -
тръпнем от нежност в живота суров.
В пътя към святото дирим утеха.
Ключови думи: копнеж и любов.

Охлюви литват, светулки възкръсват...
Чисто и ясно - небето е в нас.
Тъжни и радостни - носим си кръста...
Ключови думи: невинност и страст.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??