Интересна книга сякаш е животът –
с неочаквани обрати и завои.
А човекът сам навърта обороти
на съдбата и на пътищата свои.
И макар сюжета друг да го е писал,
то детайлите измисляме ги ние.
Затова от нас тъй честичко зависи
и какво на страничката ще открием.
Препрочитам листовете… и догарям.
От житейския си опит все се уча.
И поредна страница така затварям.
А на идната… какво ли ще се случи?
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.