Aug 23, 2008, 8:51 PM

Кога, любов? 

  Poetry » Love
752 0 5
Паля цигара, в ума ми си ти.
Пламъкът гасне, чувството гори.
Наливам си водка и се опитвам
да забравя, наливам втора, но
и тя не помага.
Пияна съм от самота и мъка.
Пияна съм, а доливам със сълзи.
И болка малко ще добавя, за да
оставя и за следващите празни дни.
Кога от чашата със щастие ще пия,
кога, любов, ще дойдеш ти, сълзите
от лицето да изтриеш, да ми кажеш
"Не плачи!"
Кога ли в стаята ще влезеш плахо,
с букет от чувства и мечти и
нежно мене ще докоснеш, отпивайки
щастливо влюбени сълзи.
Кога, любов, моля те, кажи!?

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??