Jul 16, 2008, 11:24 AM

Когато 

  Poetry » Other
552 0 1
Когато остана сама,
поглеждам живота в очите.
Когато остана сама,
значи съм изгубила всичко.
Когато остана сама,
няма да видя и малко светлина.
Когато остана сама,
сърцето ми ще е по-ледено от всякога.
Когато остана сама,
значи съм спряла да обичам.
Когато остана сама,
значи някой живее без мен.
И ако този някой си ти,
по-добре никога не ме потърсвай!
Защото самотата погубва душата
и нищо, и никой не може да я върне...

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това ми хареса,мишко..
Random works
: ??:??