Jul 31, 2007, 1:49 PM

Когато 

  Poetry
828 0 33


Когато стъпките заглъхнат
в онази топла юлска утрин,


когато спомените следват
разхлаждащ летен дъжд спокоен,


когато виждам те да махаш
с ръка, с усмивка на балкона,


когато сълзите потичат,
същински ручеи по склона,


когато с тебе съхранили
в сърцата си едно обичане,


когато думите изказани
са нашето си вечно вричане,


когато срещите ни в бъдеще
са райски кътчета в годините,


когато стонове от страст и нежности
изпълват с блясъци очите ни,


когато нощите се слеят с дните,
щастливи ще са там душите ни,


когато пак прекрача прага ти,
изричайки смутен  "Обичам те!",


когато сам далеч съм в здрача,
желаейки те аз завинаги.


Когато...

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??