Apr 30, 2021, 10:24 PM

Когато бях дете 

  Poetry » Other
544 0 0

Когато бях, когато бях дете

по - синьо беше синьото небе.

Когато бях, когато бях дете

тревата, тревата бе до колене.

 

Когато бях, когато бях дете,

реката бе, реката бе море.

Когато бях, когато бях дете

аз плувах, плувах по това море!

 

Когато бях, когато бях дете,

готов аз бях, готов аз бях

да стигна, да стигна синьото небе!

Дете когато, дете когато бях.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??