Oct 31, 2010, 9:50 AM

Когато дишам 

  Poetry » Other
896 0 7

Видях друг ден,

друг сън стаен -

самотен път и дълга пролет.

 

Невиждан ден,

покой пленен -

и щастие, и полет.

 

Очи видях,

лъчи от прах -

откритост и безбрежност.

 

Следи от страх,

сьлзи от смях -

дихание и нежност.

 

Сама стоях,

луни броях,

отпивах от звездите.

 

В нощта живях,

тих вятър бях,

разпуснах си косите.

 

И будна бях,

когато страх

удари планините.

 

В прегръдка слях

любов и страх -

видях отвъд очите.

© Елина Гюдорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??