May 19, 2024, 6:26 PM

Когато дойдеш 

  Poetry
206 0 1

Когато дойдеш отдалече

като южен вятър 

по хълмовете на копнежа...

Когато дойдеш отдалече

като пролетен звън

в тишината на дните ми...

Когато дойдеш отдалече

като слънчев лъч

в долината на надеждата...

Ще се разлистят люляците в мен отново.

Отново ще запея. Ще рисувам птици.

И ще танцуват думите,

ще те обгърнат с нежност.

Ще чуя сърцебиенето  на живота. 

Когато дойдеш - близък и далечен!

 

© Флориана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??