Apr 28, 2021, 9:26 AM

Когато кладата е моят дом 

  Poetry
765 3 9

От пъкъла излязох още парещ

и чак до днес месата ми кървят.

А ти опитваш с погледа си жарещ

и с думи да ме палиш, да горя.

 

Та аз от там дошъл съм, да го знаеш –

с жарава се завивах за да спя.

Събирай съчки, за да осъзнаеш,

че в кладата се чувствам у дома!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??