Feb 7, 2010, 5:50 PM

Когато ме научи 

  Poetry » Love
587 0 2

Когато ме научи

 

 

Когато те видях, ти преобърна живота ми!

Когато  видях, ти промени мечтите ми!

Когато те обикнах, бях щастлива!

Когато ме изостави, станах ранима!

Ти промени толкова много неща в мен!

Накара ме при всяко падение да не скланям глава,

а да я вдина високо и да продължавам напред да вървя!

Научи ме да не страдам за дребни неща,

че има много по важни от моите глупости на света!

Научи ме на малко да се радвам,

щастието да не зарязвам!

Научи ме да бъда амбициозна,

да следвам своите желания!

Научи ме истински как да обичам,

как на човека до себе си да се вричам!

Благодаря ти за всичко, което направи за мен,

но не и за това, че ме нарани!

Когато предизвика болката в моята душа,

за миг забравих всичко, което бях научила от тебе досега!

Но се сетих само за това,

че трябва да вдигна след падението глава!

Тогава се сетих и за останалите ти съвети,

опитах се да забравя болката, успех!

Изпълних всичко и съм много по-добре вече!

 

 

 

© Благовеста Касалийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??