Jul 19, 2011, 9:34 PM

Когато наистина се случва 

  Poetry » Love
748 0 1

 

Когато  само мечтая... е  съвършено!
Сливане, отдаване, удовлетвореност...
 
Когато  го рисувам... е   вдъхновено!
Музика, поезия, одухотвореност...
 
Когато  го  искам... е  страст!
Огън  и  стихия, непримиримост...
 
Когато наистина се случва... е   чудо!
По-красиво от мечта,
по-истинско от  всеотдайна   душа,
по-невероятно от вечността!
 
Когато наистина  се случва...
аз и ти - това е любовта!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??