Jun 8, 2018, 8:32 AM

Когато се... 

  Poetry
280 0 0

Човек когато
се самонадсмива, си
тъги прикрива...

 

Човек когато
си тъги прикрива, се
самонадсмива...

 

Самонадсмива
се човек, когато си
тъги прикрива...

 

Тъги прикрива
си човек, когато се
самонадсмива...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??