Nov 3, 2016, 11:58 PM  

Когато се влюбих за първи път... 

  Poetry » Love
337 1 3

 

Когато се влюбих за първи път...

 


Денят, в който те познах

и всеки в който те познавам

ще го помня винаги,

поглеждайки в красивите ти очи,

отразяващи топлината,

светлината и дълбочината

в душата ти, потъвайки в

морето на усмивката ти,

в която влюбих се безумно,

защото отразява щастието ти-

най - важното за мен...

в деня, в който те познах,

се влюбих за първи път,

но знам и че преди 

това съм те обичала

и всеки миг, в който

те откривам те обичам 

и винаги ще те обичам...,

въпреки всичко, въпреки всички,

въпреки нас самите...

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??