May 5, 2018, 1:14 AM

Когато Слънцето изгрява от очите ти... 

  Poetry » Love
934 3 4

Когато Слънцето изгрява от очите ти...
С богатството на младостта благословена
накарай ме да се почувствам вдъхновен!

 

Седни в седлото на Пегаса на мечтите ми
във роклята си бяла пременена -
той бързо ще те доведе при мен.

 

В таз млада Пролет, тъй жадувана, очаквана...
Копняна, като във пустинята роса
ти жаждата ми утоли в тоз жарък ден.

 

Бъди обичана, прегръщана, целувана...
Бъди Жена!
И остани до мен.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??