Dec 5, 2008, 10:06 PM

Когато станеш на четир'сет 

  Poetry » Other
1163 0 36

Когато стигнеш до

четир'сет,

времето за миг

замира.

Спира хода си   

забързан.

Минало със бъдеще

събира.

 

Миг на равносметка.

На сълза,

сбрала радости и

болки.

Златна рибка

във река.

Избор след научени

уроци.

 

 

Когато станеш на

четир'сет.

На мен по детски

намигни.

Прати усмивка.

Без въпроси.

С любов живота 

прегърни.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??