Feb 13, 2022, 12:12 PM

Когато свърши и това обичане... 

  Poetry » Love
299 1 0

Когато свърши и това обичане,

тогава вероятно ще съм чист.

Ще бъда сам на себе си и ничий,

като един излишен празен лист.

Счупѝ ми после химикалката!

Със яд хартията намачкай!

Любовта във стихове бе толкоз жалка, 

че сякаш некролози ѝ закачах. 

А до самия край ще помълчим. 

Виновни сме напред за два живота. 

Свещѝте помен ще ги угасѝ. 

"Съдбата е безмилостно, 

жестока" ... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??