Oct 14, 2023, 10:37 PM

Когато те няма 

  Poetry
264 0 0


Когато те няма, ще зная, че можех
да погледна в очите ти тъжни, 
да усетя онази детска нужда,
да бъдеш, да искаш, да търсиш.

 

Когато те няма, ще зная, че имах
бурния вятър чупещ окови
и полъха нежен, по-топъл
от грижовна милувка.

 

Когато те няма, ще зная, че ще бъда смирена
и времето отново ще бъде значимо,
че всичко за миг се изплъзва.
Когато те няма... ще е късно!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??