Sep 11, 2009, 12:41 AM

Когато те очаквам на брега... 

  Poetry
642 0 15

                                                                                         ... kelimeler acıtır bilirim... *

не е заглъхнал

залезът

по пясъка

 

когато съм

в премяна

от листа

 

когато ме докосва

с пръсти вятърът

 

когато

е на прага

вечерта…

 

и в синьо

те рисувам

по звездите

 

закичила

в косите ти

деня…

 

по-силна съм

когато

ме обгръща

 

с безмълвни вопли есента…

 

а гали вятърът
скалите

неуморно

и залезни лъчи
се скитат
по света...

когато всред вълните
съм притихнала...

когато
те очаквам

на брега...

 

                                    

                                               * ... знам, че думите могат да причинят болка...

 

 

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??