Jan 4, 2005, 1:11 PM

Когато те видя 

  Poetry
1432 0 0
Виж ме цялата горя!
Никога не е било така!
Усещам тръпки ме побиват
и моля се да те докосна само.
Изплашена, ранена, опита от вълнение.
Сега разбирам, че те обичам
и то без никакво съмнение.
Не мога да повярвам!
Аз винаги била съм толкова силна!
И срам не съм изпитвала!
А сега кръвта във вените ми не тече!
Не виждам и не чувам!
От всичко и от всяка те ревнувам.
Нима съм неуверена във себе си?
Нима съм вече плаха и смирена?
Когато те видя изтръпвам.
Сърцето ми бие лудешки
и стремя се пред теб
да не допускам никакви грешки.
Сега вече разбрах!
Ето какво значи тази дума "Обичам"
и колко силна е само...

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??