Когато ти е тъжно, когато си сама,
когато черна буца в гърдите се е спряла.
Вземи си огледало. С усмивка. Без вина.
Повтаряй безконечно:"Душата ми е бяла!"
Когато облак тъмен запушил е небето.
Когато дъжд от сълзи в сърцето ти вали.
Огледай се! Открий се в дружеска ръка
протегната към тебе и с обич приеми я!
Животът е магия, вълшебна е река.
Стани умел кормчия на лодката съдбовна.
Така ще превъзмогнеш високата скала,
а вярата че ангел си... е избор. Свобода.
© Таня Мезева All rights reserved.