Jun 12, 2008, 10:34 PM

Когато ти не си до мен 

  Poetry » Love
705 0 0
 

Пътеката към вечността огряна,

посипана е със стъкла.

Душата в полет към безкрая

пак търси малко топлина.

 

Светът превръща се в пустиня,

когато ти не си до мен,

като помитаща стихия

минава всеки божи ден.

 

Сърцето плаче за пощада,

не знае отговора то

и проси милост от Съдбата,

въртяща свойто колело.

 

Мираж небесен си оставаш,

а аз не вярвам в чудеса,

макар и близо до сърцето,

далеч оставаш от плътта.

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??