Aug 19, 2020, 11:54 PM

Когато той ме попита... 

  Poetry » Love
752 0 0

Когато той ме попита...

 

Напълни ми стаята със шоколад и рози,

накарай погледа ми както никога да заблести

и когато той попита ме: "По дяволите, кой е този?"

да му кажа: "Онзи, който не пожела да бъдеш ти!'.

 

20.09.2019

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??