Oct 11, 2007, 12:13 PM

Когато тя спря да ревнува 

  Poetry
747 0 9
Когато тя не може вече да разбуди в теб страстта,
ти на моята врата почукай без вина.
Когато тя пропуска да попита как ти е минал деня,
пак при мен, знай, ще намериш утеха.
Когато тя забравя целувката за лека нощ,
помниш, нали, под камъка държа ключа.
Когато сърцето в нея стане късче лед,
ела - при мен е вечна пролет.
Когато тя спря да ревнува,
ти влезе в моя поетичен свят.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??